anda napak ang kelik

Friday, February 18

ako dan kacamata

akhirnya berhajat nak joing contest ECEK FADIL ney. 
dah bape hari BW ke FADIL'S BLOG
niat ada tapi dgn line mcm siput cedut ney ako try batalkan niat.
tapi minat pada kacamata ney la buat ako nak troskan.n ney contest kedua ako joing.
bukan nak pape pom.sesaje jeh.hehe..


tuan yg meng'organising' nyeh

kenapa ako pakai kacamata ney?
herm..citer nyeh lagu ney,

1.ako sangat sukakan BRONT PALARAE.[sgt hensem  ] gan ZIZAN RAJA LAWAK.


 2.time drive jeh time tu la ako ber'gaya' dgn gilanya dengan kaca mata ako.

hehe.bosan dengan citer ako. [abaikan]..even ako pakai bukan santek dan mmg tak kacak.

3.ako pakai lebeh pada nak lindung dari cahaya matahari.
yg pentink ako pakai tyme drive KERETA sahaja. kalau motor insyaallah tak.okie.


peghh ecek fadil mmg hensem dgn kacamata dia..hahha
[bukan nak sogok k]

wey nak tag kat sape
sory ecek saya xtao nak tag kat sesape pom


ceh ney la kacamata ako.echly dah hilang yang neyh.ney paling syung.paling jauh beli
kat GANU ..hehe..
skank ada 3 koleksi lagi
seme kacamata yg sama tapi lainlain kale la
semua ako sayung trok2

p/s: encek fadil tenks sebab buat contest kacamata  ney

2 comments:

applemasam said...

lawa spect?hehe

Anonymous said...

hoho...semat doh. . . .