anda napak ang kelik

Monday, February 28

ako

ramai buat belog semata-mata nak memaki hamun orang.nak tayang bf/gf
[sekali lagi tersentap]
semua pom nak letak ltak gambaq artis
[dua kali sentap]
ako kalu macam tu kena tukaq nama belog

AKO.KAO.AKO.KAO.
centa kiter selamanya
huh.

jom ushar entry ako ada kesah centa ark
kalau ada nak remove.
tak guna la.kahkahkahkah

p/s:ako cko ceni xbemakna ako benci hampa
PEACE

saia dah centa awak

awak buat saya mimpimimpi ngeri dan indah
awak buat saya duduk depan encek google hensem untuk tengok awak
awak dah buat saya tingtong lately ney
awak nape awak tak tonjolkan diri
awak tahu tak saya suka awak
awak tahu tak saya pom nak ade awak
awak tahu tak saya tak de duwet sebab nakkan awak


awak saya jeles bila awak ada gan orang lain
awak nati saya dah kaya ade ribu raban saya dapatkan awak
awak saya dah merepek
awak saya belah dulu
awak dah bagi tekanan yang amatamat
_

_
_
_
_
_
_
_
_


meraban pepagi an wajib
so jom meraban
huhuh
:)
kahkahkahkahkah
[gelak gulingulin]

p/s:awak saya awak saya..saya awak..

kawen+kawen

dengan mo.od suam suam kuku.sambil buku ada depan mata untuk 
baca sebab ada test lagi bape jam ney.still dalam bab 1.NO!

wey serius sempat g BW kesana kemari tanpa 
perasaan.tersinggah ke satu belog punya
ney [member blogger la ].

dah bukak blom link tu?yes..shahmira aka shuib sepah.
yang ber'SEPAH 'tu.pape pom shuib mmg  lawak habes.
weyh!dah kawen  pom shuib gan sarah.
SARAH.xkan tak kenal kot.hehe...SARAH RAISUDDIN.

sekufu dorang ney.same kecik.elok la.itu yang dituntut.jangan
 wat mende tak elok.bagus depa ney.tak kecoh satu malaya 
sangat,tengok ah.ako pom tak tao.padahai ako jugak 
peng'korek' rahsia dunia artis tak berbayor.
AKO SIBUK.hehe..saje.

wey 
semoga BAHAGIA aeh
[rase mcm satu sekolah gan depa lak]

:)

p/s:tengok org kawen rasa mcm nak kawen.tapi ako tak layak lagi
.xlayak dari segi pa hanya ako dan ALLAH taala jah tao.okie. :)

Sunday, February 27

kashaf+IMANI

ako baru tengok citer ney tadi
SEBAB
ako baru boleh tengok ulangan dia
dah beminggu ako tggu nak tgk lepas habeh cuti mid sem
lastly weekend kali ney ako dapat tengok


mesti hampa/korang ckp ako kolot sebab baru tengok
mmg la woi.ako stay hostel.bukan rumah ako.so xdak la ASTRO.
mesti tertanya "napa la budak ney suka sangat nak tengok cita ney
[kononkonon org dok tanya ah]
okie.ako suka sebab byk pengajaran
n
AMANI & BETO 
sangat sweet!
serius
SWEET
dah
FULL STOP

Friday, February 25

wey kuih talam +sambai memang sedap

ako akan buat entry ni dalam bahasa ataupun loqhat utara dan mix bahasa jepun sikit.hehe...gurau..jangan touching trok.simple.mudah paham.hampa penah makan kuih talam.tak kesah talam kecik ke besaq.sedap weyh.tapi serius kot,bukan tu yang ako nak cita.soty

kejadian 'aneh' ney pasal budak kelas ako.umuq bukan kecik-kecik manusia.kalu nikah mao ada 2,3 orang anak.tu xcampoq anak kunci semua la.perghhh spesid kuih talam ada lapis.talam dia insyaallah tebai mcm muka dia.MASHAALLAH.kenapa talam ang tebai macam muka ang time pakai budak miami dua kilo.please la wey sedaq.

umuq 2* wat mcm umuq tara tu la.xyah dok laga-laga oqg macam ikan laga dok belaga.terok-terok.kenapa ang suka laga-laga oqang wey?my b ang suka men keta laga-laga tu. XLEY BLA DOE!okie.g kat cita asal balik.ako dah lupa.jap

okie.lepas g toilet 14 kali baru ingat.

budak ney ako mmg dah aim.mmg xsyok bila dekat gan dia.macam ako mmg tao-tao jah ako takan masok gan dia.see.sampai la ako mmg joh dari dia.sory nak wat lawak versi 'BALAS'gan ako.bukan ako.serius cakap ako layak panggil dia kak.tapi dia tak mao.sebab?

PERASAN DIRI BUDAK-BUDAK

yang tak syoknya.dia ney bukan takat kuih talam.tapi mulut berapi.kata kat oqg cukup sajak.1stly kenai jangan kata.napak suci murni macam minyak masak tu.nah lani ..mitak maap tqok-tqok.

SORRY READER.KALU HAMPA BORING.AKO NAK BGI PENGAJARAN KAT SINI.
DAH NAK END NEY
TUNGGU SAT

masalah skank budak ney dah berjaya dapat ranting student klas yang di 'meluat' oqg.ako?ako meluat gak sebab ako ako bukan jenis dia.haha.ako nak ckp jeh.wey ang depan orang mmg mcm ney an.blakang.perangai oqg takot nak dekat.tengok ako pom dah takot nak dekat.ang canang satu MALAYAs ai buruq oqg.

p/s:ako makan kuih talam sebab sedap

Thursday, February 24

NOTHIN on ME

OUT OF MY MIND!!

xmao HATI PINKPUNK LAGI

TOUCHING TEROK DAH!!

BAGI BALIK JIWA BRUTAL GUA DOE!!


TERIMA KASIH ALLAH bgi ako hati pink even sat.

p/s:sory tertaceng malam ney.sesangat.sesangatsesangat.

Wednesday, February 23

asal usul ako


napa gan banner kat atas tu?
hah ney la trademark ako hamper stahun lebey?
nape pakai kodox?
sebab ako nak and ako dapat dari AFLIN SHAUKI
yes...plakon tu.maksudnya ako curi dari dia.
dia tak penah bg kat ako pom
dulu dia pakai nama BLOG dia dgn selambakodok
see..bukan KODOX k.kodok
tapi nama blog ako gak ditukaq jadik KODOKECIK
lebey sesuai..
kalau 'kodoxecik' macam plek an

[kesah aflin]

 bape hari yg lps ako g ah blog dia..
dah tukaq qhasanya url
tah.lama xg kat blog dia
tapi ako still ikot citer2  dia..sangat besh

=)

panjang citer sal suka duka KODOX ako ney
tapi lelama dah okie.
ako nak guna sampai ako boleh guna

okie

p/s:sape rasa ako mmg hodoh dengan nama kodokecik ney silakan.hehhe
ako pom hamba ALLAH.hak masingmasing nak anggap ako apa

PEACE


Tuesday, February 22

ako+makan

wah makan makan lagi
last weekend
baru hariney nak keluorkan dri draft
dah bersawang pom

still kat kedai makan yg sama
dengan genggeng yang sama

gambor 1:

gambor 2:

kedai ney kat permatang pauh,penang
 dekat 
jah gan PSP kebanggaan ako
yang best nya
dgn gelas gabai macam ney
hampa boleh dapat dengan 
RM 1.00
perghh
gila an.
suka sangat
ney my 2nd tyme menjengah kat kedai ney
tapi makanan yg ako order dah last2 baru sampai
xley blah,janji dapat makan even bertaon tggu.

p/s:sesaje nak citer.xde keje.nak giler.tensi ari minggu
haha.balik jeh dari outin tu ako xdak suara.
hilang tros.STOP

Monday, February 21

ako lagi jiwang

haloo dengan mo.od suam-suam ibu jari kaki ako nak menaip gak malam ney
last day bz gan QUIZ n TEST.wahh jawap dengan jayanya. senyum eh.
SUSAH MACAM UPSR

JIWANG
_
_
_

harihari pom mao dengaq lagu jiwang
baca novel jiwang
BW ke belogbelog jiwang
cakap halhal jiwang

HATI AKO DAH PINK DOE
gelak gulingguling
TAK MUNGKIN LAGI.
AKO STEADY JEH
tapi bila mai hai PINKpink ney sory

jom layan lagu JAHATNYA CINTA by STACY and AKIM
sweet kan depa.ceh.ako puji tak ikhlas.



Oh jahatnya kamu
Inilah cintaku, inilah sayangku, inilah cinta

Terpegun aku melihat kamu
Bergetar hatiku oh
Dan terus ku datang mencuba
Adakah khayalan menjadi nyata

Korus
Aku, aku bagai sudah terkena
Hati gembira rasa jahatnya kamu
Engkau, engkau penyebab ku terigau
Jiwa mula bermanja jahatnya cinta

Kepala kata jangan gelojoh
Hati pula kata pergi (go baby go)
Benarkah cinta itu buta
Kerna tak nampak apa selain dia

Ulang Korus 2x
Dah terkena, terkena demam cinta (2x)
Ulang Korus 2x
Oh jahatnya cinta

p/s:nak sedap g ..pegi download..tak pom g cari membe2 then boh lutut masingmasing..nge~~~tgk rmbut stacy merah akim pom nanak..ney bru sehati serambut..hahha..lantak hampa la an..


jangan buat ako MECAROT

alang-alang ter'ONLINE ney ako singgah sana sini
xpuah ati.sangat marah
apehal nak makimaki ako.apehal nak katakata ako wey
p mampuih


naseb bkn jari  'tengah' kalu dak mmg tercemar ah
belog ako ney
sial la ANG weyh
kalu dok dekat dgn ako lama dah kena 
PENYEPAK
[guna kaki k bkn tangan]
tgk salah sapa
salah ang
ako dah tuleh menda ngarot dalam ney
k tenks sebab malam ney ang buat ako
MELUAT 
kat ang

p/s:ako tak suka maqah.tapi ang buat ako maqah.ako betoibetoi maqah
okie.sory terkasaq bahasa kali ney dalam PENAIPAN.
haha

Sunday, February 20

ako nak beqenti

suspen..suspen..
ako bakal menamatkan sesi menaip tok kali neyh
bukan dah jemu kehapa
tapi this week ako ter'paksa' menempuh

_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_


TEST bertalu talu dari bebapa subjek
KUIZ yang sememangnya mencabar 
PRESENT gan lec..ter' SANGAT' cuak rasanya
ASSIGNMENT yang ako tak perasan kewujudan dia

p/s:huhu..ako wasa bebape jam jeh tak jupe..xbapa jam..bape hari..lepas tu ako ber'BELOG' dgn perasannya balik.hehehe... ("o_0!)

Saturday, February 19

weekend yg tragik

assalamualaikum

("o_0)!

nape.cer citer cer citer
[hahhahahahhahhahah]
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_


***************************************
DA KELAS GANTI TIME WEEKEND.SESAKsesak
TEST menanti

p/s:xtidor tapi xstdy

Friday, February 18

ako dan kacamata

akhirnya berhajat nak joing contest ECEK FADIL ney. 
dah bape hari BW ke FADIL'S BLOG
niat ada tapi dgn line mcm siput cedut ney ako try batalkan niat.
tapi minat pada kacamata ney la buat ako nak troskan.n ney contest kedua ako joing.
bukan nak pape pom.sesaje jeh.hehe..


tuan yg meng'organising' nyeh

kenapa ako pakai kacamata ney?
herm..citer nyeh lagu ney,

1.ako sangat sukakan BRONT PALARAE.[sgt hensem  ] gan ZIZAN RAJA LAWAK.


 2.time drive jeh time tu la ako ber'gaya' dgn gilanya dengan kaca mata ako.

hehe.bosan dengan citer ako. [abaikan]..even ako pakai bukan santek dan mmg tak kacak.

3.ako pakai lebeh pada nak lindung dari cahaya matahari.
yg pentink ako pakai tyme drive KERETA sahaja. kalau motor insyaallah tak.okie.


peghh ecek fadil mmg hensem dgn kacamata dia..hahha
[bukan nak sogok k]

wey nak tag kat sape
sory ecek saya xtao nak tag kat sesape pom


ceh ney la kacamata ako.echly dah hilang yang neyh.ney paling syung.paling jauh beli
kat GANU ..hehe..
skank ada 3 koleksi lagi
seme kacamata yg sama tapi lainlain kale la
semua ako sayung trok2

p/s: encek fadil tenks sebab buat contest kacamata  ney

satu satu

weyh apa kurangnya MALAYSIA kita ney.
kalau bukan kita yang banggakan.sapa lagi
nak tao lagi.g ah baca paper ney
ako pom tak tahu.ney pom terbaca,dah menyampah dengan segelintir merekamereka ney
mulamula yang ney...lastlast yang tu
hah.belah.tak ley blah.semua ada
hampa saipa weyh


ney kesah centa ....ako?

TITIK KE 100 KALI


WOH JIWANG GILA LA

p/s:jangan sangka buaya tak makan sayoq.hahaha,blur!

ako senyum dgn bangga

senyum gan tersangat suka.jangan la pikiaq macam2
hehehhe...mcm pa lagi ney. dari tadi asek senyum. fb ney macam tao2...hehhe
lantak la.ako nak syok seniri sebab menantang ney.pentink??
ya sangat pentink dan sangat bermakna
ceh ayat. xbley belah
mcm perasan dua kilo.lantak la ako suka
suka napa??
ako jah tao.sangat suka
suka sangat


p/s:perasaan suka wujud bila satu situasi yg kita suka tiba2 muncul.so suka la anda.. bila situasi tu ada.ceihhh
tekanan 'suka' dah merasok ako skank ney.so ako suka la bila ako suka

soley soley

baru jeh habes download lagu ney kat 4shared. tenks 4shared n tenks pada muvi HKLBR,dari situ dapat lagu ney.tersangat terlayan.kahkah
so jom 'tengok' lirik yang 'tersangat' senang gila
naik belit lidah dok SOLEY SOLEY



SOLEY SOLEY

Just a little bit lonely
just a little bit sad
I was feeling so empty
until you came back
until you came back
until you came back.

Oh
Soley
Soley
Soley
Soley
Soley
Soley
Oh
Soley
Soley
Soley
ley
Soley
Soley
Soley
ley
Soley
Soley.

Just a little bit closer
can you lay by my side
can we get it together
lazing in the sand
lazing in the sand
lazing in the sand.

Oh
Soley
Soley


 mereka pemes sekitar 1970 kot atao di'sedari' kewujudan mereka xsalah ako ah
nak tao lagi g wikipedia jeh
hahahhah



p/s:tenks pada ecek google yg hensem jugak
meh kiter bace belog MAMAT KHALID

Wednesday, February 16

bape minit yang


SORRY DUDE
ako dah kata trok2 kat ang an
heheh ako mmg mcm ney tak sengaja la
ang tak kenai ako lagi.
busuk gan boikot tu ako mmg salu pakai tok org yang ako suka melawak
so anggap ako melawak k!
hehhe..jangan maqah ya
PEACE!!

p/s:ako wasa dia taceng gan ako sebab dia dah tak kumen even dah berjela kumen dalam tu.then dia idle jap pastu beberapa minit lepas tu dia dah hilang.wey sorry.

sorry saia tak tahu pom..

sambilsambil BW.

"AKO WUJUD SEBAGAI BLOGGER"
[ sambil lompat lompat atas katil member gua ]
yeahhh even tak meriah.ako bangga kot
ako berbelog lama dah.sejak zaman batu
yela setahun yang lalu ako stay kat umah batu
skank pom masih umah batu~~grrrrr
gegar belog satu persatu dengan kumenkumen bodoh ako
jengjalan sambil menari.baru sedar yang ramai pengKUMEN free kat dunia ney
[ gelak golekgolek ]
hebatnya kamu dalam hati ako berkatakata
semua pon nak menaep.semua pom nak bercakap.semua pom tahu kutukmengutuk
HEBAT!
SERIUS!
TA JELES LA
buat semangat lagi ada.ako tabek toing toing toing.
[ spring dah longgar ]
~~~grrr..asek merepek tanpa tgk jam.perghhhh dah 3.12 am syung ~~~~
tidor la.nak ako dodoikan sekali lagi

p/s/s/s/s:[ akibat minum kopi instant berlebihan ]




ecek MO.OD pleaseee....

be strong.kuat.perkasa.superhero.superheroin.

pejadah lukesan bodoh ney ada dalam ney.
tah ako tkg buat pom rasa dia sangat bodoh.
ada kena mengena gan ako
[ jap tengah cari conclusion dari lukesan buruq ney ]
ahhhhhhhhhhh...asal la jadik macam ne.
mcm ney nak rungkaikan lukesan ney
ako sangat bangang bengang
T___________T
 [ tak da kena mengena gan pacek valen's ]

rasa bodoh teteba.kenapa ako mesti mcm ney
please bangun




dushhh ting..ting..ting...tong
sambilsambil tgk citer hindustan
grrrrr
tgk lak karena kapor blakon deh.
hahha
perghhhhhhh


senyum tak perlu kata apa.apa
SENYUM
=)
perghhh kalau semudah ney
bangun pagi.senyum.n enjoy dgn apa yang berlaku sepanjang hari
okie.

meraban pepagi buta adalah HARUS

HUA...
merepek itu wajib?
ya ya ya
suka hati hampa/korank/ekau/deme/engkorang

caiooo
ASSALAMUALAIKUM

mood b4 tido:jum merepek

p/s:hampa/korank.ekau/deme..belog ney space kiter/we ols. so kalau ue ols nak citer sal pape pom lantak ue ols. kiter ade hak bersuara menaip atas dalam ruang kiter.so tepuk dahi membe tya dia.ape hak ue ols dalam belog seniri.mesti die bantai balik kiter.
keh...



Monday, February 14

kalau...

kalau ako follow ang
ang nak follow ako ark?
soklan cepuput bak kata abby fana
masalah.masalah.masalah.masalah

BERLAGAK bijak sedangkan kepala hotak tak tak bijak
BERLAGAK bodoh sedangkan kepala hotak ada batu geliga 2 kilo
BERLAGAK sopan sedangkan bahasa tubuh lenggok macam sotong korita
BERLAGAK cool sedangkan badan dah sejok berguni
BERLAGAK cantik sedangkan...
BERLAGAK bagus.sedangkan diri selalu kena gelak.kah.kah.kah.kah

BERLAGAK?
mcm burung gagak.tak la.mcm merak la.merak kan gagak.peghh ape ney.
jap nak merepek pepagi cenggini.

hampa nak BERLAGAK?
g ah.
ako izinkan
tapi bukan dengan ako

nanyte...tyme tooooo sleep.
~~~~~~~~~~
lallalallallalaalalalaallalalalalala


LOVE...ako.dia vintage



perghhh sambilsambil menguap ako BW
ako terjumpa satu belog ney
so sesambil mengushar.ako berminat rasanya
ambik langkah mudah.FOLLOW dan tros baca sarat contest


_
__

so dengan pantas ako mencarik hasel hasel yang ako dah vintagekan b4 ney
sebab ako sangat suka VINTAGE.sumpah
ako sangat berminat ney woi
ako ako join
jom.jom.jom.jom laaaaaaaaaa
tgk hasel ako yang tak seberapa ney
taraaa
___
____
________
_________________



1.ney yang original

2.yang tak ori dah.tapi ako edit la bg vintage.vintage la sangat

k pada mista pembuat CONTEST,tenks bab uat contest sebegini.
gila gila gila
suka
V.I.N.T.A.G.E


random pasal ako

ako akan menjadi sangat pasif lepas  tahu satu perkara yang tak akan menguntungkan ako
minat ako lebey pada musik dan tulis menulis.ako gak sangat suka membaca.cewahhh
ako sangat suka menilai org dgn 1st sight.sangat jahat.bila dah kenal satu kepala.tapi selalunya ako akan benci seseorang tu dgn tahap maksimum bila dia buat sumtenk yang ako bleh BENCIdia.sory
sumpah syg ma abah ako dari segalanya.family ako.azimah dan rerakan lain.
ako tak cerewet.ako cuma memilih mana yang patot mana yang tak patot
sangat tragik kalau ako mengeluarkan hujah,ada yang menagis.bukan mengaku hebat.tapi ako mmg macam ney.sangat terok.
ako cepat sukakan 'SESEORANG'dan cepat kantoi bila ako suka seseorang tu
kekadang ako sangat kolot dlam berfikir.waa...xup to date la namanya
boleh jadik sorang yang sangat keras hati bila maqah
ako PERENGUS sebenarnya
ada yang cakap ako tak pandai buat muka ketat dan muka ako susah ketat.jom cari pasal gan ako.baru tao ketat tak ketat
ako ada sorang adik lelaki.ako sangat rapat dengan dia even kadang kadang ako terajang dia laju laju.dan bley kiqa bapa kali ako panggil dia dgn nama betul dia. ako selesa pggil dia adik even dia dah xsupa adik.
LIPAS.tolong jangan lintas depan ako.ako bencu minatang tu. TINGGI.xmao~~~~ako xsuka
ako ingat lagi last ako rambut panjang tupun kat bahu pom xlepas.time tu dejah 1~2..stat tu rambut ako cam jantan machola. hehe..tapi 2009 bln 7 smpai skank ako xpenah ptg lagi.jom bayang panjang mana.
ako sgt sygkan mintang.tolong jangan cekik  KUCING
orang tak penah faham apa yang ako tulis.cakap.cuba sampaikan sebab kadang-kadang otak ako seniri tgh pikiaq apa yg penah ako buat.xheran la kalau ako seniri xpaham
kalau nak tao jari ako sebenaqnya lagi terer bepikiaq dari otak ako.heheh.


p/s:banyak buruk dari baik.ako jeh kenal diri ako.lantak la org lain xpaham ako ako tak harap org paham.tapi kalau cuba nak paham,paham la ako seniri susah nak paham  

Sunday, February 13

sangat TOUCHING


bagi ako tisu.sok seh sok seh.
cedey sangat tadi
2 jam woyyy,dengan diselang seli dengan iklan berbayor deme tu
tu langsung tak menganggu gugat untuk ako belah dari mengadap tv tadi
dengan mood suam suam kuku
ako tengok citer yang pelakonnya adalah 
SHEILA ROSLI
tebaik la tadi
AMPUNKAN DAKU
die main kat slot cerekarama tadi
tv3 la, pukul 10 malam
perghhh mmg bley wat air mata meleleh doe
[ ney pom dlm mood cedey sebab begok masih ada ]
okie sape yang tak tgk mmg rugi
sape yang tengok,bagus la
bil karen mesti naik lagi
hahhaa
SALUTE SHEILA ROSLI !!


Friday, February 11

tolong BERAMBUS tequih



REMOVE.DELETE.CTRL W.BUANG.KIKIS..jangan tinggai sikit pom dlm pala otak ney.
 "AKO DOWN NEY!"

ketaq sungguh pagi pagi

kaki ketaq semacam.. lagu nak boh peneqhajang
besalah mood pagi pagi
so jangan mai dekat t dapat 'lucky draw'
hehehe
beberapa minit jah lepaih mandi semua dah
CLEAR
ako bley senyum dan bergurao senda
TEPUK BAHU SENIRI DAN CAKAP
B.A.G.U.S

P/S:pagipagi tosah wat muka ketat,nati oqg meluat

berminat??
g ah,ako tak berminat lagi.
hahhaa.biaq pom RM 40 saja.untuk sehari.
bukan tak mao
tapi
_
_
-
TAK DAK DUWET LAGI UNTUK KEARAH NEY
ako nak menda lain dulu 
k
MUKTAMAD DAH!

__

sambung nak wat keje pulok

P/S:mood pepagi.

ako seorang?

KREATIFPEROSAK
[ accept satu statement ney ]
speechless sangat.mesti dia tak kenai ako lagi
tqok betoi. gelak 2 minit. sambung text balik
[ tipu jeh ]

sms 1:
"ANG XPYH PAKAI [ dslr..=.=! ] AH..NT ANG TERA PD AKO..SB DLM DIRI ANG MMG DA JW KREATIF"

gelak even mulut dan kepala tengah sakit nak mampus. 

sms 2:
"ANG KREATIF..BG AK ANG MMG KREATIF..OQG MCM ANG,MMG DA BAKAT SAI BIDANG NI [ ?? ]..MMG SESUAI AH..ANG PTT APPLY MASCOM.."

hahha..pa kena ngena gan MASCOM tu weyh..gelak lagi dengan text kedua. dah mo gelak. dah tak bagi ako pakai dslr nikon mula la meqepek mcmmcm. tgu sat ako ada duwet ya. haha. saving sari singgit pom cukup. =P

bosan an cita ney.
sory!
meqepek before nak tdoq.

Thursday, February 10

ako kah?


BESARKAN LAH SENANG NAK BACA BAGI YANG BERMINAT AH
[ hampa try la GAk ]
hahahha tipu manyak!! 6 jeh betul,tu pom kalu betol an.tengss ue dato fadilah."TERBAEKKKK".
meqepek memalam before tidur.study dak.main banyak.sok[ dah pagi kot.cer tengok jam tu ] sesi tdoq dalam kelas la napaknya
huh
harihari 
pom mengantok

jum
tyme tdoq
_
--
-
-
-
selamat malam seme
[ maalam la sangat ]

zZzZZZzzZZz

Wednesday, February 9

suatu petang..

ako bermimpi walaupun mata terbuka

fahrin ahmad hensem kan?


TINGtong

gebang petang:citer petang tadi.semalam kan.GOSIP!GOSIP!sial punya hot.gila punya LIAR.caitttt.lajunya posto mai bawak berita

A:wey ada gosip.
ako dan yang len : gosip?cita kaihhh
A:ada budak klas kita mesej.

ako dan yang len sengeh.alah kami baru dok cerita sai ney. nak tgk sapa kapel dulu dalam klas. nak tgk ada yg sangkot dak

A:ci________ mesej gan ci_____
ako dan yg len: gelak...dan teros gelak

sesi kutuk mengutuk berterusan.ang kutuk ako dgn kawan ney.dia kutuk ang ney dgn kawan . wah bahagia bermain-main napaknya.ako dengan selambanya gtao.sapa yang na'ON ' ah gan ako...okie ako pom 'ON'

memang berani mati ah EKA...GILAAAAAAAAAAAA!

DESpret!!?

dak 

OKIE

....

NAK LOMMPATlompat
NAK LARIlari
NAK JERITjerit

sangat tidak selesa!

O.U.T
-
-
-
-
berambus dr 09

ang nak ang buat


JANGAN SPAM LINK HAMPA DALAM STATOS ORANG LAIN!

contoh

ako dah jahanamkan 'minatang'
pergh tyme ako mula2 join KSB,ako qhasa ako dikencam hebat sebab melampau,terlampau n dilampaukan mengSPAM link 'ako' seniri kedalam KSB.hangin la mana yang ada.tapi ako newbie[ sangat! ]. 
so..kalau baru la ni ako nak mengCERITAkan keadaan memang SPAM ney suka hati la sebab ako nak gtao newbie lain lak.cewahhhh dah senior minior sikit ney.
lani ako dah tak post lebey2 dalam KSB sapa nak jumpa 'rumah' ako ney masok la.
nak tggl jejak ka.nak berak jap ka.nak polo ako ker.ako terima.
ampa polo ako polo balik
INSYAALLAH
kalau speed ako dapat 'kejor'.tapi.
ada tapinyeh,ako tak mampu tggu page yang TERAMAT lama nak menonjol
penat.nak baca.nak folo tapi ya rabbi,artis KOREA penoh dalam page dia
sorry,ako nak tggu tapi xdak time lebey so ako buat menda lain dulu pastu lupa lak.
adess

p/s:ako dok 'UTARA' so ayat ako mmg ada loqhat utara la.



Tuesday, February 8

HKLBR ♡


apa yang ako bley cakap,ako bukan la pen'GILA wayang,tapi ako tgk DVD,paham paham la agak lama  baru nak mengREVIEW cita ney. gilerrr spring potato,besh walaupun agak ketinggalan zaman,lantak ah.janji tgk gak

=)

APA YANG AKO BOLEH 'TULES' KAT SINI
-
-
-
-
[ TEBAEKKKK ]

5 BINTANG

sangat bosan kengkawan.ako lagi bosan,g toilet beberapa KALI sejak balik dari klas yg diCANCELkan pukul  2.15pm tadi.agak bley rehat [ako memang pemalas ] ehmm masok toilet mcm masok kotak IDEA berblogging!
kah..kah..kah..gelak la untuk diri seniri. 

kenapa ako 'cakap' kotak idea. yela setiap kali keluar toilet mst dpt idea ape yang nak 'digoreng'. ako teringat zaman kekanak echly. herm sepesel ke zaman kanakKANAK ako doe?xde la sangat tapi ako masih egat  perkara2 yang pernah ako lalui sepanjang bergelar kanakKANAK 

org cakap kanak2 dari kecik sampai 15 tahun kot:

perkaraPERKARA pelik dan jadik pelik TAPI tak bape pelik la

TIME skola RENDAH:

1.time dejah 3 jugak ako seorang kaki gadoh:ako ejek\ajok dak klas ako menangis [yg pentink dia lelaki ]
2.tyme dejah 1 dan 2 ako pakai tdg sekolah.tapi lepas rehat mesti ako renyok2 letak dalam beg
3.dulu ako suka panjat bukit blakang umah 'AZRIN':syoikkkk...main sorokSOROK
4.TULESAN ako sgt buruq:dan skank pom masih buruq k
5.ako salu g makan laksa dan air sirap limao:: rm1.00 bg kedua2...[ murah gila ]
6.tyme dejah 6 jugak ako kenal CENTA..ceh tyme tu jerawat beterabur kat muka
7. AKO hamek U.P.S.R
[ sukeee sangat ]

TIME SKOLAH tinggi:

1.tak suka sebab ako kena pulau [may be depa xley trima ako msok klas pandai..hahha ]
2.ako suka ponteng skolah
3.ako tiru 'math' org lain  
4.ako 'BENCI' kengkawan ako seniri smpai FORM 3 [ jahat kan ]
5.jerawat semakin banyak
6.FORM 3 ako hamek P.M.R...HAHAH

:CEMERLANG TAK AKO ITU JEH AKO TAO..ZAMAN KANAKKANAK AKO DAH BERAKHIR:
zaman sekolah rendah lagi beshhh tahap potato spring
jumm balik ke zaman kanakkanak RIBENA