anda napak ang kelik

Tuesday, February 22

ako+makan

wah makan makan lagi
last weekend
baru hariney nak keluorkan dri draft
dah bersawang pom

still kat kedai makan yg sama
dengan genggeng yang sama

gambor 1:

gambor 2:

kedai ney kat permatang pauh,penang
 dekat 
jah gan PSP kebanggaan ako
yang best nya
dgn gelas gabai macam ney
hampa boleh dapat dengan 
RM 1.00
perghh
gila an.
suka sangat
ney my 2nd tyme menjengah kat kedai ney
tapi makanan yg ako order dah last2 baru sampai
xley blah,janji dapat makan even bertaon tggu.

p/s:sesaje nak citer.xde keje.nak giler.tensi ari minggu
haha.balik jeh dari outin tu ako xdak suara.
hilang tros.STOP

7 comments:

amir said...

Makan pun nak cite ke?



stakat air 1.00 aku tak heran la.




Air paip umah aku ni free je.








*cadangan : apa kata kau buat tajuk entri "aku+jamban".

kodokecik™ said...

LAWAK SARCASM kao xjadik hari ney.sory.

amir said...

bile masa aku buat lawak.

serius gila dah tu.

kan aku dah cakap aku suka jamban. kau lupa ye.

kodokecik™ said...

makanan xley samakan dgn jamban la ngok..kao ney skolah ke tak..adesss...budak ney ako luku pale kang baru ada akai...

amir said...

ade aku samakan makanan dengan jamban ke..

baca komen aku betul2.

kodokecik™ said...

mslh skank ney..ney entry sal ako g makan n minum..so ape hal nak kena g wat aku+jamban..kao rasa pelu kao buat..
kao slah tyme ney bgurau gan ako..seres..xley blah..

amir said...

itu sekadar cadangan. xpe lah, kalau x suka, delete saja komen aku.