anda napak ang kelik

Wednesday, February 23

asal usul ako


napa gan banner kat atas tu?
hah ney la trademark ako hamper stahun lebey?
nape pakai kodox?
sebab ako nak and ako dapat dari AFLIN SHAUKI
yes...plakon tu.maksudnya ako curi dari dia.
dia tak penah bg kat ako pom
dulu dia pakai nama BLOG dia dgn selambakodok
see..bukan KODOX k.kodok
tapi nama blog ako gak ditukaq jadik KODOKECIK
lebey sesuai..
kalau 'kodoxecik' macam plek an

[kesah aflin]

 bape hari yg lps ako g ah blog dia..
dah tukaq qhasanya url
tah.lama xg kat blog dia
tapi ako still ikot citer2  dia..sangat besh

=)

panjang citer sal suka duka KODOX ako ney
tapi lelama dah okie.
ako nak guna sampai ako boleh guna

okie

p/s:sape rasa ako mmg hodoh dengan nama kodokecik ney silakan.hehhe
ako pom hamba ALLAH.hak masingmasing nak anggap ako apa

PEACE


5 comments:

Muhd Fadil said...

hehe..comel header.buatkan saye satu.nak penyu punya.

khairul hisyam said...

hodoh tidak, manusia mempunyai perspektif lain-lain. walaupun pandangan berbeza, kita tetap mepertahankannya :)

kodokecik™ said...

ecek:hahaa...penyu??ahhaha..lawak2..


KH:haha..tenks bg smgt..cewahh..hehhe...saia petahankan KODOX saia

Muhd Fadil said...

kau gelak ye kodox.. kang saye hack u punya blog nak?

kodokecik™ said...

hehhe..gula|gula hacks saia tao...la..ehh saya...hahhahaha