anda napak ang kelik

Friday, February 25

wey kuih talam +sambai memang sedap

ako akan buat entry ni dalam bahasa ataupun loqhat utara dan mix bahasa jepun sikit.hehe...gurau..jangan touching trok.simple.mudah paham.hampa penah makan kuih talam.tak kesah talam kecik ke besaq.sedap weyh.tapi serius kot,bukan tu yang ako nak cita.soty

kejadian 'aneh' ney pasal budak kelas ako.umuq bukan kecik-kecik manusia.kalu nikah mao ada 2,3 orang anak.tu xcampoq anak kunci semua la.perghhh spesid kuih talam ada lapis.talam dia insyaallah tebai mcm muka dia.MASHAALLAH.kenapa talam ang tebai macam muka ang time pakai budak miami dua kilo.please la wey sedaq.

umuq 2* wat mcm umuq tara tu la.xyah dok laga-laga oqg macam ikan laga dok belaga.terok-terok.kenapa ang suka laga-laga oqang wey?my b ang suka men keta laga-laga tu. XLEY BLA DOE!okie.g kat cita asal balik.ako dah lupa.jap

okie.lepas g toilet 14 kali baru ingat.

budak ney ako mmg dah aim.mmg xsyok bila dekat gan dia.macam ako mmg tao-tao jah ako takan masok gan dia.see.sampai la ako mmg joh dari dia.sory nak wat lawak versi 'BALAS'gan ako.bukan ako.serius cakap ako layak panggil dia kak.tapi dia tak mao.sebab?

PERASAN DIRI BUDAK-BUDAK

yang tak syoknya.dia ney bukan takat kuih talam.tapi mulut berapi.kata kat oqg cukup sajak.1stly kenai jangan kata.napak suci murni macam minyak masak tu.nah lani ..mitak maap tqok-tqok.

SORRY READER.KALU HAMPA BORING.AKO NAK BGI PENGAJARAN KAT SINI.
DAH NAK END NEY
TUNGGU SAT

masalah skank budak ney dah berjaya dapat ranting student klas yang di 'meluat' oqg.ako?ako meluat gak sebab ako ako bukan jenis dia.haha.ako nak ckp jeh.wey ang depan orang mmg mcm ney an.blakang.perangai oqg takot nak dekat.tengok ako pom dah takot nak dekat.ang canang satu MALAYAs ai buruq oqg.

p/s:ako makan kuih talam sebab sedap

3 comments:

khairul hisyam said...

tak pernah makan kuih talam

Muhd Fadil said...

lalala.. aku ingatkan betul2 cerita kueh talam.kahkah.

kalau kueh talam yg mukanye tebal berinci inci tu, agaknya leh makan tak?

kodokecik™ said...

KH:jom g pasor malam.haha

ecek:na try ka??hahahah