anda napak ang kelik

Wednesday, March 9

AKO BUNUH JOONET

yes ako menangis trok-trok.lepas kol MA  beberapa jam yang lepas ako citer pasal latop a.k.a  JOONET yang ako jg mcm nyawa seniri.lepas letak phone bebapa minit ako kol MA balik.ako cakap yang

 "SKRIN LATOP DAH PECAH SEBAB ORG TERTEKAN SEBAB ORG NAK BAGI DIE NYALE BALIK MCM SELALU.SELALU ORG BUAT DIE NYALE.TAPI HARI NIE DIE PECAH"

dah sebulan lebey dia buat perangai.ako g format semua.tapi skrin blurr.ako tak tao nak wat cena.mula-mula charger jahanam.lepas tu ako nyeh bateri.consider ditukor.kenapa?sebab dia naik sumtin yang  buat ako geram.tapi memandangkan tengah kerink dan kontang ako "abaikan."

semalam last ako pakai.tok post UNGUNYA CINTA.untuk online fb n untuk settlekan keje ako.around 1 am mcm tu skrin maken lama maken puteh dan tros puteh.dah start cedey tyme tu.ako dah rasa ako akan hilang joonet. *dah meleleh sikit.ako nak tuleh sikit lagi tok keje ako.ako cakap sorang sorang ako kate.jangan la blurr lagi...bagi ako settlekan dulu keja ako.tapi dia blurr tros.SEDEY!!

sebelum tu ako ade cium joonet macam ako cium orang jeh*giler kan ako*.ako cakap ako sayang joonet.sayang trok-trok.jangan rosak lagi.ako pelukan joonet untuk keje-keje ako dulu.ako on joonet sampai 1 pagi tanpa gangguan.tapi last-last joonet tak tahan tros mati.

T_____________T

p/s:tak tahan dah.sangat taceng.sedey.ako letak joonet dalam locker.letak dalam beg elok-elok.i'allah kalu boleh ako nak baiki.even joonet sangat gemuk.ako sayang jooney ketat2.sesangat.

p/s/s:membe ako egat ako nages sebab pakwe.no way..

p/s/s/s:ako gelak lepas gayot gan my best buddy 
TENKS LEMAO

2 comments:

KHRLHSYM said...

sedihnya.

kodokecik™ said...

yepp..sangat...hhuhuhu