anda napak ang kelik

Tuesday, March 1

ape benda la

gempar gempar POLITEKNIK SEBERANG PERAI.ciss poli kebanggaan ako tu.cait.kejadian tak pelik tapi ako heran kot.sepatotnya ako kena pegi PUSAT ISLAM tok jemaah maghrib gan isyak.tapi memandangkan pukul 6 baru habis kelas.ako dah lembik.penat.so decide stay kat bilik even dengaq mcm mcm citer.tak kesah ah dok sorg pom.

tapi bila semua org dah penoh kat blok hostel a.k.a 'kamsis' tercinta ney.mula ah ada orang jerit jerit. ada berita sensasi.lagi gempar.dan sangat fresh.

"SOWANG PENGHUNI KAMSIS NAK BUNUH DIRI DARI TINGKAT EMPAT"
bunyi macam tajok paper an.wey tak ah.ney bukan bohong.ney kejadian betoi kot.kat tempat ako.sumpah tak suka mendamenda ney.tak pasai jah budak tu kena tibai gan ako kalu jadik adik ako.bodoh.nak tao napa dia nak bunuh diri

"ADA PROBLEM GAN BALAK DIA"
wey sory pada 'beliau'.sangat BODOH.sebab cinta.lain la kalu dah sah jadik laki ka hapa.ney dak.baru statos 'PAK WE'.aduyaii.kalau jatuh dari tingkat 4 mati okie.ney kalau cacat cana?tak ka nyusahkan mak ayah tu.kesian mak ayah.kalau org tya awat jadik lagu tu.takan depa nak cita betoi kata ang try bunuh diri.mesti depa menipu.kesian mak ayah jadik penipu.tak pasai dapat dosa free.

PLEASE JANGAN LUKAKAN HATI MAK AYAH SEBAB MENDA MENDA MACAM NEY
kesian gan depa.hukhuk *tingat kat mak abah*

p/s:tetiba saje teringat ma abah.dosa apa yang ako buat hari ney yang boleh buat dorang kecewa gan ako.

3 comments:

Muhd Fadil said...

macam best je bunuh diri kan?
kalau tak best, kenapa ramai yg nak bunuh diri?
mungkin dia dah bau syurga kot masa kat dunia, n then tu pasal dia nak bunuh diri.
kat akhirat tak boleh bau syurga, tak kisah la. kat dunia dah dpt bau.
hehe...btw, jgn mati kerana cinta. mati kerana agama kan bagus.

p/s: tuan blog pe kabo?

KHRLHSYM said...

ape dah nak bunuh diri ni. tak cool langsung.

kodokecik™ said...

ecek:hampeh dak tu nak bunuh diri..mmg giler...sebab centa..huh...hah ecek..tuan belog betambah sehat...hahhaa

KH:hahaha..yela tak cool,,na ke tempat panas..haishh...pe nak jadik...geram betol