anda napak ang kelik

Saturday, March 26

JADI MASALAH


kasi die besor: tak kena bayar pun

ako/saya/hamba/patik yang hina dina ni nak tanya sikit.menda alah ney berguna tak kat anda semua..ako tau bukan semua yang tahu 'hargai' menda ne.tak macam ako.ako kena gak masok tempat ne selalu untuk settlekan kerja-kerja ako sebab ako tak pandai
BEROMPUTIH mcm SESETANGAH ORANG TU.

anda semua rasa malu ka kalau tak pandai cakap orang putih.ako faham tapi tak boleh BERCAKAP dgn baik.senang ckp tak pandai la.

so pada sesetengah orang yang nak MAKI ako sebab ako guna MENDA ALAH NEY.dipersilakan.
ako hargai sangat.sebab ako tahu manusia tak perfect unless dia sendiri buat diri dia rasa BEST padahal dia sama je dengan sesape kat dunia ne.

p/s:tak bermakna guna GOOGLE TRANSLATE kiter 'BANGANG'


3 comments:

Orang Kampung said...

aku pun guna..
tapi kdg2 tu mcm melayu tu jdi bahasa indon pulak.. hehehe..

apa2 pn, aku mmg guna selalu benda ni..

Cekodok said...

gua belajar kat okfod dulu... advance sangat sampai gua pun tak berapa paham sangat english.. jadi gua guna cit cat.. hahaha

kodokecik™ said...

mizi:betul...bunyi dah mcm harem..haha

cekodok:haha...cit cat bttr an....tapi tak guna rasa pandai lak..kah kah kah..