anda napak ang kelik

Friday, March 25

kenapa kamu FOLLOW ?

satu saolan bermain-main dekat fikiran ako time ako masok toilet tadi.memang agak kotor tapi tu lah tempat ako  mendapat idea.SUCKs!.sumpah weyh.ako tak tipu.cuba tengok muka ako dalam kepulan asap kat atas.ako mula asyik berfikir setiap kali ako BW.sangat teruja dengan page-page mereka.sangat cantik.tapi ada la certain2 blog yang bila nak bukak loading amatlah lama gilessss.nak ako bagi tao ke lama macam mana?mesti korang-korang dah alami macam ako.BLOG ako lambat tak nak loading.kalau lambat ako nak ubah kasi ringan gila.

kali ni bukan nak cerita pasal blogwalking ka nak cerita pasal korang cerita pasal gf/bf or yang sewaktu dengannya.ako nak cerita pasal KAO FOLLOW AKO FOLLOW BALIK.ako tao isu ney dah lama.tapi nak buat macam mana kan idea  ney baru  sangat nak keluar dari kotak ajaib ney.ako dah berblogkan diri dah hampir setahun lebih.bukan newbie tao.tapi tengok lah follower ako.


ako tak malu la.yang boleh banyak ney pun sebab ako join beberapa group yang kumpulkan blogger malaysia.mula-mula ako buat sesuka hati,paksa-paksa orang suruh  orang follow blog  ako.tapi ako tak pernah sedar pun yang blog ako bukan macam blogger2 famous lain yang ako follow tu.so ako decide nak ubah semua yang ada kat page ako.

skank ako tak kisah sesapa pun follow ako.sebab sape follow ako means dia baca apa yang carutkan dalam blog sekangkang kera nei.memang dulu ako jeles gila dengan blogger yang belambak follower.ribu raban dorang punya pengikut.so ako sesuka hati lagi mengspam orang.letak link ako merata-rata sebab nak orang follow ako.*tak malu punya budak.

kenapa kita follow blog orang lain?pada pendapat ako myb

1.blog dia cepat loading
2.warna page dia tak mencucuk mata*ney gurau
3.tuan belog comel/hensem
4.blog dia content PERGHHHHH..sangap sangat best
5.dia follow ako.ako follow dia balik apa susah
6.berlawan-lawan follower.
7.follow sebab simpati
8.nak bagitahu kita pun ada blog macam orang lain
9. kreatif

kenapa 9?

cukup la 9.sebab kotak ajaib ako dah kosong sekarang.ako nak pergi beriadah kejap.keja ako buka BW saja.tapi ako follow bila korang letak alamat betol korang.korang jerit cukup kat kotak menjerit.jerit kuat-kuat nanti ako sampai la.

6 comments:

Cekodok said...

gua polo sebab gua nak bac entry n komen blog kawan2.. haha

gua takde letak pun gadget tu.. lantak la.. haha... gua pun takde serabut nak pikir... gua pun dapat tau sape yang tipu.. tiba2 jerit... "i polo u ni... u polo balik.." demmmm.... haha

Muhd Fadil said...

patutnye kan, list no empat tuh, kau taruk link aku. baru la magik entry kau nih. hahaha..

kodokecik™ said...

kah kah.....wa polo lu bub wa rase lu la kembar yg wa cari 18 ribu tahun lampau dulu.....kan..kan.....

aliza said...

kdg2 follower ramai pun lum tentu dorang baca apa yg kita tuliskan ..

Cutiesifa said...

betul2!sokong entry nie..
x kisahlah pasal follower tue
sy x suka dgn ayat 'i follow u, pls follow me back ya' @ 'jemput dtg blog sy, if u follow i follow u back'..

p/s: sokong gak dgn komen aliza di atas

kodokecik™ said...

aliza:tu la pasal...follow sebab harapkan balasan

cutiesifa:dunia..hehe..sy pernah ada disitu..