anda napak ang kelik

Friday, April 15

ako calon EXAM lagi

seperti sign diatas.ako bakal jadik calon exam sekali lagi selepas hampir >6 bulan menjadi seorang pekerja,hua.sangat cuak.ako terfikir,ako nak hamek pmr ke upsr ney.kalau fail dah tak le mengulang.herm..tarik nafas panjang-panjang.

INSYAALLAH ako harap ini enrty last ako b4 exam.dan lepas exam.lappy pom dah ' baik punya' brodband pun laju macam kilat.ako post balik hape yang ako nak post.macam femes-femes jeh.

pape hal pom.ako nak mintak maaf.bagi sesape yang terasa hati dengan ako.ako rasa ney fasa 2 mintak maaf ako.sebelum ney ako dah entrykan.saje gatal tangan.nak ambik mood stdy. =)



ako nak stdy ney.please pada sesapa yang memekak tepi telinga ako.memang nak kena maki berjabu ag dengan ako.sorry tao.so pandai-pandai la blah kalau kao nak bising.






p/s:bye-bye fb,,bye-bye blog.KEJAP je..lepas ney berjumpa kembali.... =)

1 comment:

noraliza said...

study2 jgn tak study..