anda napak ang kelik

Friday, May 20

glee vs kau aku


terpaksa bergooggle malam ney.save gambar ihsan ecek google yang hensem untuk entry kali ni.thanks ecek google.

image 1:glee.percentage untuk suka banyak
image 2:kau aku:percentage untuk suka sikit

     
ape persamaan dua - dua siri ney?

"kau aku tiru glee"

jom nak bagitahu.

akim,anith,aril,hafiz,raja farah,farish semua dari siri kau aku.nama yang ako boldkan merah tu semua boleh menyanyi.semua dari realiti tv punya show.tapi ape jadahnya nama yang diboldkan hitam tu ada dalam siri kau aku.menari pun fail gak.menyanyi pun tak layak gak.macam mana la ako tak bandingkan dengan cita glee.

may be la kan.ini may be.maksud may be ney macam andaian ako.even siri glee maybe miming je untuk semua pelakon dia,tapi still nampak real.ngeee.tapi kalau siri kau aku miming memang nampak.pergh.memang tak boleh blah.ape kejadah la semua ney berlaku.dan ape jadahnya ako 'tertengok' kau aku siang tadi.

ako bukan nak menjatuhkan 'periuk nasi' pelakon MALAYSIA.tapi ini pandangan orang macam ako bila terpaksa tengok ulangan kau aku tiap- tiap hari.bukan ako nak tengok sangat.tapi dah tertengok.bila dah tertengok ako pun terkutuk la secara automatiknya.macam menyampah pula ako rasa.SEKIAN.




3 comments:

aRaN said...

glee tu typo kan.. ejaan dia betul gile kan hahahaha

KODOKECIK™ said...

wak lu...hahhaa...

Syafiq Rosli said...

hehe..dua2 aku tak layan..adeh..:)