anda napak ang kelik

Monday, May 16

lega even ada yang cangkoi


ako dalam KEDUDUKAN  BAIK.  menda  first  ako  tengok   bila  terbukak  ja menda  ney gedabak        dalam  pdf. sial  punya  google  chrome  time  ney.  nak  bukak  ambik  masa   sejam  wey.  last- last  dia  tulis. ia  sesuai  digunakan  didalam  mozilla.  cakap  siang- sisang  senang  woi.  menyusahkan  betul.

memang   menangis  la  ako  dengan  keputusan  ney  sebab  ako  atas  pagar.  sikit  lagi  nak  tergolek.  ako  tahu  ini  hasil  doa  ma  abah  ako. LOL  DORANG.  ako  sangat  berterima  kasih  la  sebab  dorongan  dorang  ako  LULUS  penuh. tapi  agak  down  result  kali  ni  sebab  ada  dua  C.  adui.  ape  la  ako  dah  buat  time  jawab  exam  ney.  TIDOR  KOT.

pape  pom  ako  bersyukur  sampai  tak  tidur  lena  la  sebab  happy  campur  gan  sedih.  ako  jugak   happy  sebab  3  dari  member  ako  yang   sama-sama  study  last  minit  gan  ako  pom  dapat  result  macam  ako.  ini  la dikatakan  susah  sama-sama  senang  sama-sama. tengok  hasilnya.SEKIAN.



2 comments:

dila bahar said...

wahh... ni mesti 3.0 ke atas kan... dpt AKJ ke... good luck..

KODOKECIK™ said...

kalau akj xpadam la semua yg ada tu...hahhaa...lulus je...okie ah dr xda lgsung..hehhe