anda napak ang kelik

Wednesday, March 16

bangang punya orang

mood bertekanan rendah.

damn la mamat tu.ades.hari tu keliling kelas semata-mata nak tya diri tu hensem ka dak.beberapa jam lepas dia cakap dia nak ubah perangai lak.nak jadik PENDIAM mcm dulu.dulu?yes dulu.konon.dulu dok satu poli gan ako ang diam ka?please ye.ang tu kaki condem perempuan tu yang ako meluat ang.

pastu ang buat nak tunjuk perangai kat poli ney pulak.mula ang bek gan ako.pijak vavi pom vavi mati ang tu.tapi last-last ang tunjuk pangai ang.ang kata pa kat ako?

F***
ang memang nak mampuih.sampai la i'allah ako meluat gan ang,tgk muka ang pom ako dah bengang,bangang.jeneh tak ley pakai seduit.ang p mampuih gan betina-betina hat suka layan ang.dgn ako sory.sekali ang F*** ako.200 juta x owg buat menda sama gan ang.

PLEASE GET LOST!!

p/s:ako terpaksa post entry bodoh ney sebab ako betui2 meluat tgk mamat perasan baguih tu.ako mmg suka maki kalau oqg tu start maki ako.

p/s/s:kan ako dah gtao ney space ako.so ikot la ako nak maki pom.huhu

3 comments:

Cekodok said...

sabaq2... nak pukoi ajak wa.. haha

kodokecik™ said...

jom jom...angkot genk...geng cengkodox..kah kah

♥yaya budak suka embun♥ said...

sabar...


FRESH ENTRY : YAYA DATING DENGAN SIAPA HARI NI? KLIK SINI

YAYA ASAL MANA? : KLIK SINI

NAK LAJUKAN FACEBOOK : KLIK SINI