anda napak ang kelik

Wednesday, March 16

dalam rumah seniri :)

ako nak sahut entry cekodok.wah dah lebey kurang sama namanya.SUMPAH tak tiru.ako nak citer kisah seram ney.tapi ako tak tao la seram dia tahap ape an.tapi bagi ako seram gegila kentang ah.

ok kesahnya mcm ney.time cuti mid sem hari tu *time qhaya cina.poli kasi cuti sekali das gan cuti mid sem kami.so dijadikan citer.ako dok umah ako asek tgk tv.so ako akan bukak schedule kat tv [salunya cita2 best mesti ah kat astro an ]so ako perasan setiap malam sepanjang cuti ako,kat astro asek tayang citer HANTU.xkesah ah citer hantu dari MALAYSIA o INDONESIA.ehm..setiap malam adik ako akan jadik mangsa tggu ako tgk citer-citer tu sampai habes.dia rela sampai tertidur.xpe ako ckp xkesah..janji org teman.

diringkaskan citer yang semakin bosan ney.malam dekat2 ako nak balik hostel *maksudnya malam last ako tgk citer hantu kat tv an.semua adik beradik ako ada.semua perempuan.unless adik ako yg lelaki tu.macam ney,ako baru pas makan burger ,then time iklan konon ako nak g buang ketas dia.

so ako beranikan diri ke dapur.time kat depan toilet ako dah selisih gan akak ako yg bru keluor dr dapur.tapi tak dan pape ako lari n terpacak elok kat depan.akak2 ako tya..ako sengeh.ako cakap ade org buat bunyi "pssssssst" kat ako.hoh giler tak takot.da la dapor kat belakang..mampuih ako.ako kena gelak ah gan akak-akak ako.dalam umah seniri takot.

start dari kejadian tu.ako nak g toilet ako suruh adik ako tgu depan pintu.jangan gerak.sampai ako keluar.seb die ok..die bertinggung depan tu tggu ako.kah kah kah..esok tu ako citer kat mak ako.ako.mak ako gelak.mak ako cakap. 'ala menda pewangi tu bunyi.kan ma letak kat tepi dapur tu..tu yg die bunyi psssssst tu".kah kah...xpasai ako kena gelak gan semua orang.malu doe.mak ako cakap lagi."dah kiter tu mmg penakot.nak buat mcam na"

ako buat muka 2 kupang.malu.xpasai kena cop gila.tapi ako beranikan diri jugak tgk citer seram2 even ako seniri tao ako penakot.ako just nak cabaq diri seniri *ayat selamat padahai penakut.

p/s:BORINK.tapi tu la citer seram ako.byk lagi ney salah satu.byk citer yang ako tak ley citerkan dalam ney.nak tao kiter open table den chat..hehhehe....

2 comments:

Cekodok said...

haha.... wa pun tak tau seram ke tak... wa baca nak gulign2 je... haha

kodokecik™ said...

hahaha....wa tuleh pom gelak2...kahkahkahak..