anda napak ang kelik

Monday, April 11

dunia semata-mata

  " Jangan dipertikaikan kalau anak yang lahir nanti kulit gelap sikit sebab tu tetap anak saya."
ako 'tercopy' dekat blog brader ni.bukan ter la tapi memang ako nak pun sebab ako termiss melodi tadi '10 april 2011'.tak pe ada masa ako g tonton.ako baca punya baca.memang dasyat jugak lak soalan wartawan.wartawan pun satu hal.ada lak tya soalan bangang yang boleh membengangkan sesapa yang dapat soalan tu.wartawan mempersoalan anak dalam kandungan wife si jimmy.perghhh!!


tapi memang ako tabek spring la kat jimmy.langsung tak memburukkan si isteri.bahkan dia cool je jawab.itu dari sumber diatas la.ako citer balik.ako pun baca paper gak.dari awal dorang ney kawen lagi.dah dengar mcm2 masalah.DUNIA.aduh.ako rasa dari yang ako nilai si jimmy ni,ako rasa la.ako rasa,ako tak tahu la apa korang rasa.si jimmy ni ok  jeh.kalau tak xda la beriya dia mintak si isteri dia taat balik.herm.tak drama kan?herm.kalau dia jenis tak tahu agama dan mementingkan duit mesti dia tak mintak semua tu.tak semestinya dia PAN ASIA semua fikir dia tak tahu agama.WALLAHUALAM.ni pandangan ako.tak ley tulis lebey2.nanti wartawan cari ako.mampus ako woi.


p/s:semua buat hal nikah kawen mcm main pondok-pondok

4 comments:

Encik Suami said...

haah.ada gak tgk kat melodi hari tue.
entahlah..tak paham.kdg2..soalan wartawan nie tak munasabah langsung.sorang ensem sorang cantik.
tapi..tak tau la apa masalah wife dia.klu tak suke..buat apa kawen kan?
nanges jimmy masa kene interview tue.
bukan dia tak matang, tapi sebak dgn tindakan isteri dia.

jemput terjah new entry

(>.<) Bile Senin Menjelma (>.<)

beloghakimy said...

teruk gak la isteri jimmy ni.. dah buat research tadi rupanya isteri jimmy ada BF. And dah lama tak balik jumpa Jimmy..

KODOKECIK™ said...

@encik suami:huhuu...sangat....geram an..


@beloghakimy:ehmm...sy dpt dr u pnya blog la ney...hahha

Fahmi Mahat said...

kesetiaan itu naturenya mmg selalu teruji.

tapi disitulah kita belajar apa ertinya SETIA.

SETIA: lebih mudah di'Entri'kan dari diakhlakkan. tapi tak mustahil.~ =)

best blog awak~!
Regards,
FahmiMahat