anda napak ang kelik

Tuesday, April 12

jadikan IMPIAN ako KENYATAAN

tenks pada flower yang sudi tag gua.dia orang yang 120 juta yang tag insan kerdil cam ako ney.haha bajet doe.mampus ah.weyh tenks ye sis buat gua rasa tergaru.ako mula-mula malas gak nak menaep disebabkan kekecewaan ako pada "11.04.11" so bad.mood macam kaki.langsung tak naik kat pale.tapi mood 12.04.11 baik punya.ako sudi di tag.nak tahu impian ako yang belum   TAKAN tercapai.jom baca kalau rajen la sebab ako bukan pemes pom.cuma nak share jah.okie. =)

1.nak jadi blogger pemes.
tak mungkin akan tercapai sebab entry ako merepek.bosan.ako akan cerita napa nak jadik blogger pemes.

2.nak DSLR.nikon k.(yang ney maybe akan.tgk la bila)
gila kao tak nak minatang tu.sape nak kasi beday gift kat ako t.bagi jela..ako terima seadanya

3.ada ladang cili seniri.(ape hal plak takana?..nak seribu daya)
itu impian ako sepanjang perjalanan kemana-mana saja [dalam kereta ye].ako nak sangat jadik kenyataan.nak jual cili dari blog.so impian no 1 akan tercapai la.

4.ada HUMMER sebijik
tak kesah yg mana-mana pom.janji ada.haha..senang nak bawak cili nanti.nak bukak ladang la katakan.

5.nak ada sebijik blackberry.(tak mungkin)
woi kasi satu.ako nanak jugak.tapi ako student an.so tak nak jadik stupid habeskan loan untuk mintang tu.so pakai je apa yg ada.

6.koleksi kodox.(tak mungkin gak..xnak wat terok)
kah kah.ako peminat kodok.tapi ako tak fanatik.so kalau boleh nak jadik fanatik.tapi ako tak boleh.sebab ako tak boleh.

7.suami kacak mcam shamsul yusuf.(hahaahaha)
hensem kan dia.tapi hensem lagi fahrin ahmad.hahhaa

8.bukak kedai yong tau fu.(na na na....la.la lalalala)
sedap kan.tapi ako tak pandai memasak la.sape nak tolong gua.

9.effiel tower(hermmmmm)
nak pergi.tapi sape nak bawak ako?

9???????????????..ako suka no 9.so takat itu saja.

p/s:semakin lama semakin merepek.so STOP kat sini.
p/s/s:nak tag pada...............  ---------------------> sape yang sudi mentag kan diri seniri.tinggal link kat kumen box ye.nanti gua singgah.hehe...gua tak bajet hot .haha...sesaje.nak share.
p/s/s/s:ako rasa byk mungkin dari tak mungkin je...tah ..gasak ah.

2 comments:

Encik Suami said...

setiap org mmg ada impian.nak macam2 utk keselesaan diri dan hidup kita.so..kene usaha ke arah itu.
tapi..kita hanya merancang..tuhan yang menentukan.
Harap apa yg kodok impikan tercapai. Amin.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Untukmu (>.<)

2) (>.<) Bile Senin Menjelma (>.<)

KODOKECIK™ said...

DAPAT BUKAK LADANG CILI POM DAH BAGUS..ALHAMDULILLAH..